top of page

Butlletí número 45


2024.02.Butlletí 45 - Febrer 24
.pdf
Download PDF • 812KB

EDITORIAL

Reprenem l’edició periòdica del butlletí de la Coral, una eina clau per millorar la comunicació interna. Som en una nova etapa en la qual volem compartir notícies, idees i oferir-vos també oportunitats de participació.

Amb el nostre 40è aniversari a l'horitzó, el 2025, ens embarquem en un viatge ple d'il·lusió, amb dos moments clau: l’Assemblea General aquest març, on compartirem el present i traçarem els plans de futur, i el concert de Festa Major al mes de juny.

Per això, us animem a col·laborar, a compartir les vostres idees i a participar activament tant en els assajos com en les iniciatives comunitàries.

Agraïm sincerament a cadascun de vosaltres la vostra energia, dedicació i talent. Amb il·lusió i treball col·lectiu, mirem cap a un futur ple de música, amistat i celebració.

David Camargo


LA JUNTA INFORMA

FCEC: Des que la Coral es va adherir a la Federació Catalana d’Entitats Corals tots els cantaires heu rebut per correu electrònic informacions diverses relacionades amb el cant coral. Si algú no ha rebut res que ho comuniqui a l’Àngels Ferrer. L’Àngels repartirà uns carnets i ens explicarà el seu funcionament i avantatges.

REPERTORI I PROJECTE ARTÍSTIC

S’amplia el projecte de jazz de l’any passat amb dues cançons, que es cantaran al concert d’estiu a la Festa Major del barri (el 16 de juny) i al festival de jazz de Bigues i Riells, que tindrà lloc al setembre-octubre.

Intentarem que hi hagi algun concert més a l’estiu. Les partitures s’adquiriran i caldrà pagar 6 € al cap de corda.

PRONUNCIACIÓ ANGLÈS

Reprenem els repassos de la pronunciació en anglès. Al web hi trobareu els documents.

CALENDARI

Està actualitzat al web. S’enviarà també informació pel canal Info de whatsapp. El cap de setmana intensiu serà el 25 i 26 de maig al Casal.

ASSEMBLEA GENERAL

Està previst que fem l’assemblea general de principi d’any el 18 de març (anem una mica tard). El 29 de febrer es farà una junta extraordinària per a preparar l’assemblea.

GRUPS DE WHATSAPP

Cal recordar que cada grup de whatsapp té una funció:

Informació

D’interès per a la Coral: assaigs, canvis, recordatoris, horaris… No s’hi pot respondre. És un canal de comunicació intern de tota la Coral. Cal fer-lo servir amb rigor i compartir només informació o comentaris relacionats amb la Coral

Cordes

Cada corda té el seu propi grup de whatsapp per a l’activitat quotidiana.

El Fòrum

És un grup on també hi ha membres antics de la Coral i no hi són tots els cantaires actuals. La participació és voluntària i aquí s’hi publiquen temes generals, opinions, acudits.

BUTLLETÍ

Des de la Junta s’ha acordat tornar a editar el Butlletí de la Coral cada dos mesos aproximadament. Tot i que el grup d’informació de whatsapp és efectiu, es troba a faltar un mitjà més extens que reculli aspectes organitzatius i de funcionament.

En aquesta nova etapa ens agradaria comptar amb la col·laboració dels membres de la Coral que estiguin interessats. Escrits, dibuixos i reflexions seran molt benvinguts sempre que siguin respectuosos i plurals. Animeu-vos-hi!

Cal que envieu el vostre material a coralfontfargues@gmail.com. L’extensió és limitada: màxim 1000 paraules o un element gràfic de 15 x 15 cm.59 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page