top of page

EL PROJECTE

HISTÒRIA

La Coral va néixer l’any 1984 
sota la direcció de Núria Canela.
Des de llavors ha crescut fins a convertir-se en un referent cultural al Barri i al Districte d'Horta-Guinardó.

La coral està constituïda com associació sense ànim de lucre i és una entitat adscrita al Casal de la Font d’en Fargues.

pastorets12.jpg

QUÈ CANTEM

 

El nostre repertori és ampli i variat, i inclou cançons populars d’arreu del món, música clàssica, música religiosa, nadales, gòspel, musicals, etc.

IMG_3650.JPG

COMUNITAT

La coral està formada per gent molt diversa amb un interès comú: cantar. Al voltant d’això fem algunes activitats amb l’objectiu de créixer i millorar els nostres resultats.

IMG_7970.jpg

OBJECTIU

 

Gaudir de la música a través del cant coral. I per això preparem els repertoris mitjançant un treball rigorós i alhora estimulant.

coral_fontden_assaig_197.jpg

El cor és viu, es transforma, evoluciona constantment i s’enriqueix amb les aportacions individuals.

El procés d'aprenentatge de cada peça inclou sempre un treball d'aprofundiment de l'obra.

Funcionem per cursos escolars i preparem diferents repertoris. Cada any fem un concert per Nadal i un altre al mes de juny, per la Festa Major de la Font d’en Fargues. Durant el curs fem també alguns concerts en altres espais de la ciutat o de Catalunya.

coral_fontden_assaig_199.jpg

Participem i impulsem la vida cultural del nostre entorn a través de concerts vinculats a activitats del barri, del districte o del casal.

 

També fem col·laboracions i intercanvis amb altres corals i participem en esdeveniments amb altres disciplines artístiques. 

bottom of page