top of page

Les contralts parlen amb qui ha estat la cap de corda durant la pandèmia.


Les contralts de la coral font d'en fargues entrevisten la seva cap de corda, la Càlia Umansky

Després de mesos sense poder trobar-se per causa de la pandèmia, finalment les contralts ho ha aconseguit, han dinat plegades i s’han vist cara a cara. Han aprofitat l’ocasió per fer una entrevista a qui durant aquest temps ha estat la companya cap de corda, la Cèlia Umansky.

La Pilar ha resumit i ordenat el contingut de la gravació que podeu llegir a continuació.


Contralts

Com és que vares decidir ser cap de corda?


Cèlia

Vaig acceptar ser Cap de corda de les contralts, com passa la majoria de les vegades, perquè em neguitejava veure que passava el temps i el lloc quedava a l’aire, a més estava molt a gust a la coral i tenia ganes de col·laborar.


Contralts

Com ha estat la gestió durant la pandèmia?


Cèlia

I imaginava que el càrrec portaria feina: s’ha d’estar a l'aguait de tot, correus, trucades, reunions, etc., etc. Però ningú es va imaginar que arribaria la pandèmia. Aleshores entre tots vam posar-nos a treballar molt durament per mantenir la Coral encara que estiguéssim en estat de xoc. Què s'havia de fer! Cantar és la nostra passió. Llavors va començar una feinada titànica i nova per a tots, molt especialment per a la Junta i, per tant, per als caps de Corda.


Contralts

Quines tasques van aparèixer durant la pandèmia?


Cèlia

La primera tasca va ser ajudar tothom a funcionar amb de les xarxes socials, fer gravacions individuals d’imatge i so per als concerts de Nadal i Festa Major, participar en les reunions setmanals de Junta, planificar els assaigs que es farien amb videoconferència (Zoom) que era com parlar en xinès. El que vaig aprendre ni es pot explicar, però va tenir un preu: passat un any i mig em vaig sentir massa estressada, esgotada i no era qüestió de perdre la salut.


Contralts

I finalment has decidit que la Rosa agafi el relleu


Cèlia

Cinc anys enrere vaig incorporar-me a la coral amb la idea de gaudir i passar-ho bé; ara sentia que la feina em sobrepassava i, tenint en compte que tornàvem a una relativa "normalitat", pensava que ja era hora de passar el relleu. Ha estat una experiència del tot positiva, no hi ha dubte, he après moltíssim, però d'aquí endavant vull dedicar part del meu temps a altres feines. Ara toca venir a la coral bàsicament a cantar.


Contralts

Gràcies Cèlia, ha estat tot un plaer.

126 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page